Wat zit er in onze kist?

Inhoud van de kist

Wat zit er in onze kist?

Onze stoere leger laserkist is zeer uitgebreid. Naast een lasergun voor iedere deelnemer, bevat de kist verschillende attributen voor een compleet verzorgde activiteit. Wij laten je niet extra betalen voor de verschillende accessoires, maar bieden iedereen een complete, inclusieve laseractiviteit. Onze accessoires zorgen voor uren spelplezier en oneindige spelvarianten. Hieronder een overzicht.

Onze complete kist bevat:

 • Lasergun voor iedere deelnemer + 1 reservegun
 • Laservest voor iedere deelnemer
 • 2 VIP maskers
 • 2 Targets
 • Legerschmink
 • Certificaat voor iedere deelnemer
 • Handleiding over het gebruik van de guns inclusief verschillende spelideeën
 • Geleverd in een stoere legerkist

Onze laserguns

De laserguns zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Door het gebruik van infrarood zijn ze 100% kindvriendelijk en niet schadelijk voor de ogen. De laserguns hebben een bereik van wel 50 meter. De schietafstand wordt bepaald door de weersomstandigheden. Hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het munitiesoort van de lasergun is bepalend voor de schietafstand. Als je kiest voor de munitiesoort “pistool”, kun je van een grotere afstand schieten dan wanneer je lasergame gun staat ingesteld op de munitiesoort “raketwerper”. Je kunt het laserspel spelen met maximaal 4 teams.

Elk team kan een oneindig aantal spelers bevatten. Het pistool is uitgerust met een infrarood zender en ontvanger; het pistool van de tegenstander is daarmee het doel om op te richten. Afhankelijk van de gebruikte munitiesoort verliest de tegenstander als deze geraakt is, één of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van de levensbalken op het laserpistool weergegeven. Om het spel extra realistisch te maken en het spel meer mogelijkheden te geven, kan er ook worden geschoten op de vesten, targets of VIP maskers.

Het laservest

Dit Light Battle Active vest is samen te gebruiken met onze laserguns. Na het inschakelen van het vest, moet je het vest koppelen aan de teamkleur van je gun. Dit doe je door één keer op het vest te schieten. Het vest gaat daarna branden in de gekozen teamkleur. Als je schiet op het vest met dezelfde teamkleur als je gun, gaan er geen levens verloren. Schiet iemand met een andere teamkleur op het vest, dan gaan er één of meerdere levens verloren. Het aantal levens dat verloren gaat, is afhankelijk van de gebruikte munitiesoort van je tegenstander.


Het vest gaat even trillen en de verlichting knipperen als je geraakt wordt. Nadat het vest geraakt is kan deze gedurende enkele seconden niet meer geraakt worden. Er is geen communicatie tussen de gun en het vest. Wordt het vest geraakt, dan zal er niet automatisch een leven op de gun verloren gaan. Na verlies van alle levens zal het vest een aantal keren trillen en de verlichting zal blijven knipperen. Je kunt het vest resetten door deze uit te schakelen en weer aan te schakelen. Het vest is geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen door de verstelbare riem.

Het laservest zorgt voor nog meer spelelementen en mogelijkheden. Voor iedere deelnemer is er een vest meegeleverd in onze kist.

VIP maskers

Het Light Battle Active VIP-Masker maakt het lasergamen nog leuker. Speel bijvoorbeeld het spel “bescherm de VIP”. Eén speler van het team wordt aangewezen als VIP en draagt het lasergame masker. De VIP moet beschermd worden door zijn eigen team. Een team is uitgeschakeld als de levens op het masker van een VIP op zijn. Als de VIP is uitgeschakeld gaat het masker een aantal seconden trillen en gaan de levensbalken knipperen.

Hoe werkt een VIP-masker?
Door met een lasergun op het masker te schieten kan deze gekoppeld worden aan een teamkleur. Net als op de laserpistolen wordt het aantal levens op het masker weergegeven door drie levensbalken, elke levensbalk vertegenwoordigt 3 levens. Afhankelijk van de munitiesoort waarmee de tegenstander schiet, zijn er 3 tot 9 schoten nodig om de VIP uit te schakelen.
Bij gebruik van het masker samen met een lasergame pistool of geweer, telt het aantal levens op het VIP-masker. Er is verder geen communicatie tussen het masker en de lasergun. Als het masker een leven verliest, zal dit niet gebeuren op het lasergame pistool. Er worden standaard 2 VIP maskers meegeleverd in onze kist. Meer VIP maskers zijn mogelijk in overleg.

Targets


Met onze lasertargets kun je nog meer spelmogelijkheden toevoegen. Zo speel je bijvoorbeeld het spel “verover de vlag”. Hang je vlag (target) op een strategische plek, zodat je het de tegenstander extra moeilijk maakt. Het is de bedoeling dat je je target goed beschermt, zodat de tegenstander hem niet kan veroveren.

Hoe werkt het een Lasergame target?
Na het inschakelen gaat het target elke 30 seconden 1 seconde branden. Zo wordt hij makkelijker vindbaar in het donker. Als het target geraakt is blijft hij een even knipperen in de kleur waarmee hij geraakt is. Terwijl hij knippert, kan het target door niemand geraakt worden. Nadat het target 5 keer geraakt is door dezelfde teamkleur, blijft het knipperen in de teamkleur van het team dat de target veroverd heeft totdat hij uit wordt gezet. Er worden standaard 2 targets meegeleverd in onze kist. Meer targets zijn mogelijk in overleg.

Legerschmink

De legerschmink stiften veranderen je in een echte soldaat. De set bestaat uit de kleuren groen, bruin en zwart.

Geef jij een feestje in het thema leger? Dan is onze legerkist met laserguns de beste keuze. Je maakt je laseractiviteit helemaal af met deze meegeleverde schminkset. Iedere deelnemer tover je om in een heuse soldaat. Naast dat het er erg stoer uitziet, ben je in het bos, in het park of in de tuin natuurlijk volledig gecamoufleerd en bijna niet meer zichtbaar voor je tegenstander.

Leuk en super handig! Er wordt voldoende schmink meegeleverd om iedere deelnemer van camouflagestrepen te voorzien. Gewoon omdat we het graag wat extra aankleden en zodat u nergens meer over na hoeft te denken. Uw feestje is helemaal af.

Certificaat

Voor iedere deelnemer zit er een certificaat in de kist. Een bewijs van deelname. Een oorkonde om trots thuis te laten zien na een spannend en leuk feestje. Een mooi aandenken.

Doen we er gratis bij om de beleving compleet te maken.

  Afhalen of verzenden?

  Over ons

  Funmeteenlasergun.nl is onderdeel van Quizzenzo.nl

  Meer over ons

  Neem contact op

  • info@quizzenzo.nl
  • +31 611664411

  Of neem contact op via ons contactformulier

  Locatie

  St. Jacobslaan 37
  6533 BP
  Nijmegen

  Route en kaart