Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Plan makkelijk en voordelig een stoer kinderfeestje

Een kinderfeestje organiseren is altijd een heel gedoe. Wij nemen die organisatie graag uit handen. Onze kist is zó compleet dat u verder nergens meer over na hoeft te denken. Indien gewenst kunnen we ook alle zorgen uit handen nemen en de hele activiteit op locatie komen begeleiden. Wij nemen alle benodigdheden mee, geven de uitleg en de spellen worden begeleid door een activiteitenbegeleider met veel ervaring in het werk met kinderen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Een laserfeestje is overal bij u in de buurt te spelen. Misschien in een bos dichtbij of een grote achtertuin? Of huurt u een gymzaal of speelt u in een gaaf gebouw? De laserguns zijn geschikt voor binnen én buiten. De vele meegeleverde attributen en accessoires zorgen voor uren speelplezier. We geven u hier graag een idee van de mogelijkheden.

Fortnite feestje

Je hoeft maar één keer Fortnite te zeggen en alle kids zijn al razend enthousiast. Alleen ga je op dit feestje niet gamen, maar speel je Fortnite in real life. Gewoon in het bos bij jou in de buurt bijvoorbeeld.

Aan de legerkist worden alle spelelementen van Fortnite toegevoegd. Een lasergame met leuke en herkenbare elementen uit het populaire  spel. Vind jij de bekende Fornite lama of de Medi-Kit? Wint jouw team de meeste V-Bucks?

Het verhaal

Je wordt gedropt op een ‘eiland’. Samen met je teammaat probeer je te survivallen. Als eerste ga je op zoek naar een rugzak met een gun. Je vindt een lasergun. Als extra shield doe je ook een laservest aan (voor extra levens). Met het geweer in de aanslag ga je spelers aanvallen of misschien kies je wel voor een sterke verdediging. Blijf jij als laatste over?

Tijdens je jacht op andere spelers, verzamel je steen, metaal en hout in je rugzak. Let op voor de tegenstanders en zorg dat je lasergun voldoende geladen is. Vind jij de Medi-KIT? Dan kun jij je HP (levens) weer verhogen en heb je meer kans om in het spel te blijven! Met de Revive kun je je teamgenoot weer tot leven brengen.

Ben jij diegene die het langst in het spel blijft? Dan win jij heel veel V-bucks (geld). Het team met de meeste V-bucks is winnaar. In de handleiding wordt het spel uitgelegd.

Legerfeestje

De laserguns worden geleverd in een stoere legerkist, compleet met legerschmink. Zorg voor een goede camouflage. Als je kiest voor het spel capture the flag, wat perfect past in dit stoere thema, is het de bedoeling dat je niet gezien wordt.

Het spel

Samen met je team verstop je de vlag, in dit geval een lasertarget, op een plek binnen het speelgebied. Je spreekt een tactiek af en verdeelt de rollen. Na het startsein is de oorlog verklaard en ga je op zoek naar het leger van de tegenstander. Word je neergeschoten, dan ga je terug naar je eigen basis. Je krijgt nieuwe levens en gaat op pad om het target, de vlag, van de tegenstander te veroveren. Verschillende varianten staan beschreven in de handleiding.

Jachtseizoen feestje

Een deel van de gasten verandert in een stel ontsnapte boeven en een verandert in de gasten van StukTV. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de gratis app Jachtseizoen. Dit spel spel je in de wijk, het bos of op een bekend terrein. Geef dit spannende spel een extra gaaf element door het gebruik van Laserguns. Weet jij uit handen van de jagers te blijven? Of zorg jij ervoor dat de boeven razendsnel worden gepakt?

Het spel

De Jagers krijgen de laserguns, de boeven krijgen de laservesten om. Download de gratis Jachtseizoen app. Elke 5 minuten krijgen de Jagers de GPS locatie van de boeven te zien. De Jagers proberen aan de hand van deze meldingen de boeven op te sporen en neer te schieten. Blijf uit handen van de Jagers tot de tijd om is. Daarna worden de rollen omgedraaid. De uitleg vind je in de handleiding.

Voor nog veel meer spelelementen en spelideeën, bestel de laserkist en bekijk de handleiding.

  Afhalen of verzenden?

  Over ons

  Funmeteenlasergun.nl is onderdeel van Quizzenzo.nl

  Meer over ons

  Neem contact op

  • info@quizzenzo.nl
  • +31 611664411

  Of neem contact op via ons contactformulier

  Locatie

  St. Jacobslaan 37
  6533 BP
  Nijmegen

  Route en kaart