Lasergameset pro

Lasergameset pro

De mega blaster

Onze lasergun pro is een mega blaster en geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. De laserguns pro zijn iets moeilijker in gebruik dan onze reguliere laserguns. De guns zijn 50 cm lang en met de speciale anti-cheat functie is valsspelen niet meer mogelijk. Waar je bij andere laserguns weer nieuwe levens krijgt door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle geweren met anti-cheat niet meer mogelijk. Deze onthoudt namelijk de levens zodra hij weer wordt ingeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een geweer dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens op zijn, kan alleen een lasergun in handen van een begeleider met een andere teamkleur je voorzien van nieuwe levens.

Functies

Aan de hand van 4 levensbalken op het geweer kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Tijdens het spel heb je 3x de mogelijkheid om een levensbalk opnieuw te activeren. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort single shot schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort plasmagun dan verliest je tegenstander 3 levens.

Spellen

Naast de reguliere spellen die ook geschikt zijn voor kinderfeestjes, hebben we in de handleiding de uitleg van een speciaal spel toegevoegd voor je jarige, vrijgezel of gewoon de Sjaak van het gezelschap: Capture the rabbit.

Degene met de konijnenoren moet van de ene kant van de bosrand/gymzaal/achtertuin/… tot de andere kant zien te komen zonder te worden afgeschoten. De rabbit heeft 3 levens en zelf geen gun om zich mee te verdedigen. De opdrachten van de rabbit zijn uit te breiden door hem attributen naar keuze te laten vervoeren. Hilariteit gegarandeerd.

Reserveren

De lasergunset pro is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, vriendenweekendjes en familieuitjes. De set bevat 8 laserguns pro (€7,95 per gun), aan te vullen met reguliere laserguns die prima samenwerken met de pro guns. De lasergunset pro wordt met dezelfde accessoires geleverd als de reguliere set voor een compleet verzorgd sportief uitje waarbij er gegarandeerd wordt gelachen. We nemen graag de volledige organisatie uit handen. Een ervaren begeleider komt met de set op locatie en begeleidt de hele activiteit gedurende 2.5 uur inclusief een prijs voor de winnaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Afhalen of verzenden?

  Over ons

  Funmeteenlasergun.nl is onderdeel van Quizzenzo.nl

  Meer over ons

  Neem contact op

  • info@quizzenzo.nl
  • +31 611664411

  Of neem contact op via ons contactformulier

  Locatie

  St. Jacobslaan 37
  6533 BP
  Nijmegen

  Route en kaart